Resa till underbara Island? Varför inte åka till Islandshästarnas vagga, Skagafjördur? Vår gård Helluland ligger på västra sidan av Hegranes mitt i Skagafjördur och det är endast ca 6 km till Saudarkroki och  2 mil till Hólar (!) Vi beräknar att första etappen av renoveringen blir klar till 1Juli J Gården har anor från början av 1900 talet och är mycket vackert belägen med milsvid utsikt och härliga marker. Vi har iordningsställt 5 dubbelrum alla med underbar utsikt över gården, bergen eller Heradsvötn. Vår intention är att bevara den gamla charmen på gården. Här kan man bo bra och ha många läckra utflyktsmål inom räckhåll. Vi tipsar gärna om sevärdigheter osv. Mer info finns på www.helluland.is  och för bokning går det bra att maila eller ringa oss. Välkomna fr 1 juli! Yvonne och Magnus

 

You must be logged in to post a comment.