Burar till salu!

Någon som behöver en bur? bra både för transport av valpen men även för den första tiden i det nya hemmet på natten att ställa bredvid sin säng, då vaknar man av att valpen säger till att den  vill gå ut och man slipper kiss o bajs på golvet under natten . Förhindrar även att valpen sätter igång och leker eller hittar på andra hyss när man sover.

Burarna är som nya och förmedlas av oss. De ägs av våra goda vänner som köpte en valp ur förra kullen, Rufus! Ring Yvonne eller Magnus, burarna finns i södra Skåne.

Burar till salu

Burar till salu

 

 

 

 

 

 

 

Plast bur "Atlas" Atlas bottenplattan är 66x42,5, i mitten 81x56 upptill 75x43 och 56 cm hög. 1200.-kr (Ny pris ca. 2000kr )

 

 

 

 

 

 

 

Natt eller transportbur! 90x54 höjd 65 cm. 500,-kr

Veterinärbesiktning!

Strax på väg!

I går torsdag på valparnas 7 veckorsfödelsedag tog vi hela syskonskaran till veterinären (Landskrona smådjursklinik) för att få friskintyg. Alla fick ID chip, blev vaccinerade, undersökta och ögonlysta. Jag måste säga att de skötte sig superbra  allihopa och alla fick med beröm godkänt. Inga anmärkningar! några bilder blev det förstås också! Filmsnuttar blev det också och kan ses om några dagar under ”VALPAR”

Dropp i ögonen inför testning

 

 

 

 

 

 

 

Inspektion!

 

 

 

 

 

 

 

Lyssna på hjärta och lungor!

 

 

 

 

 

 

 

Väntrum på valpars vis!

 

Några foton blev det också idag!

Några bilder på de små liven!

Liam (Atlas) tar en siesta

Kiljan siesta också!

 

 

 

 

 

 

 

Arthur (Balder) undersöker sängen

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiona tar det lungt!

 

 

 

 

 

 

 

 

Twiggy i djup sömn!

 

 

 

 

 

 

 

 

Stella betraktar världen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Gina i sittande position!

Valparna har blivit 6 veckor!

De är 6 veckor gamla och sådana underbara individer allihopa. De säger till när de vill ut, bara ett problem, de vill ofta ut samtidigt….. 7 stycken klarar inte famnen av! Så angelägnast får ut först. De spenderar mer och mer tid ute i sin lilla hage bara vädret tillåter. Lite filmsnuttar även denna vecka under ”Valpar”

Hela gänget hälsar!