Hingstar

Úlfar frá Hvítu Villunni IS 2019101492

E Nói frá Saurbaer Ee Vilmundur frá Feti U Festing frá Kirkjubae Denna vackra hingst som redan som 4 åring fick 9,5 på man o svans då han visades på Island. Uppfödd av oss på gården Helluland i Skagafjödur. Togs hem till Sverige i höstas 2023. Ùlfar visades på Margarethehof special maj 2024 tyvärr gick det inte alls bra på ridbedömningen som egentligen skulle avbrutits. Hans exteriör är i vart fall bra och slutade på 8,23 (hals,manke, bog sänktes tyvärr till 8 efter ridbedömningen från 8,5. Han är nu en av få Islandshästar som fått 10.0 för man och svans! Ùlfar är nu hos ny tränare för att förhoppningsvis göra ett bättre resultat i slutet på sommaren.

Betäckningar 2024: Úlfar kommer ta emot ett fåtal ston under sommaren efter överenskommelse. genomförda. Kontakta Yvonne för mer information info@stallvitavillan.se Yvonne o Magnus

Stormur frá Hvítu Villunni IS2019101491

E Nói frá Saurbaer Ee Vilmundur frá Feti U Röskva frá Saudarkrokur. Mycket vacker, stor och stilig en riktig “svarta hingsten” kolsvart med bläs och mycket man, kan det bli bättre? Vi siktar på avelsbedömning 2024 och Stormur tränas nu av Sabina Svärd för att förhoppningsvis visas i slutet på sommaren. Vi kommer själva använda Stormur till några ston i år på sk gårdshingstlicens så är någon riktigt sugen så går det nog att ordna.

Betäckningar 2024: Kontakta oss för mer information. info@stallvitavillan.se Yvonne och Magnus

Foto SA Islandshästar